První povolenka

18.11.2022

První povolenka

Český rybářský svaz, z. s., Územní svaz města Prahy poskytuje pro rok 2023 dětem do 15 ti let první územní mimopstruhovou povolenku zdarma. Podmínkou je členství v MO a musí se jednat opravdu o jeho vůbec první povolenku k rybolovu, kterou dítě ve věku od 6 do 15 let obdrželo v rámci celého rybářského svazu.

Pokud se tento zájemce rozhodne pro získání mimopstruhové nebo pstruhové povolenky celosvazové, pak uhradí pouze rozdíl cen obou povolenek. To znamená, že v případě mimopstruhové povolenky místo 750,-Kč zaplatí u své MO ČRS pouze 450,-Kč a v případě povolenky pstruhové místo 800,-Kč zaplatí u své MO ČRS pouze 500,-Kč.

Po splnění všech podmínek pro výdej první povolenky zdarma má dítě ještě možnost získat:

-za poloviční cenu (která činí 345,-Kč) knihu Rybářství a rybolov. Stačí vyplnit a odeslat objednávku prostřednictvím www.rybsvaz.cz a přiložit kopii (sken nebo foto) obou stran členské legitimace a první povolenky získané zdarma.

-za poloviční cenu (která činí 540,- Kč) předplatné časopisu Rybářství na jeden rok. Předplatné časopisu je nutno objednat prostřednictvím www.rybsvaz.cz .